Glasögon från Tom Ford

      Kommentarer inaktiverade för Glasögon från Tom Ford

Bara för någon vecka sedan så hade jag ingen aning om att det fanns glasögon från Tom Ford att köpa. Denna designer hade passerat okänd förbi mig under alla år, jag som ändå tycker att jag springer hos optikern då och då för att uppdatera mina glasögonbågar. Första gången jag sprang på glasögonbågar från Tom Ford var när jag kikade in på Fredsgatan Optik under lunchen. Jag föll direkt för stilen på Tom Fords bågar, dom var perfekta på mitt ansikte så jag bestämde mig ganska omgående för att ta reda på lite mer om denna designer.

Vem är Tom Ford?

Tom Ford är en känd amerikansk modedesigner som grundade sitt eget märke 2005 efter att ha arbetat för modehus som Gucci och Yves Saint Laurent. Tom Fords varumärke omfattar en rad olika produkter, inklusive kläder, accessoarer och glasögon. Tom Ford-glasögon är kända för sin eleganta och sofistikerade design men märket erbjuder olika stilar och former för att passa olika smaker och ansiktsformer. Glasögonbågarna är ofta tillverkade av högkvalitativa material och har noggrant utformade detaljer (vilket jag föll för). Tom Fords glasögon och solglasögon har en elegant och klassisk design där färgerna huvudsakligen är svart samt varma bruna färger och transparent. I Tom Fords kollektion finns bågar för både dam och herr i acetat, metall och även läder. Tillverkningen sker i Italien och bågarna håller högsta kvalitet.

Tom Ford glasögon – pris & kvalitet

Priserna på Tom Ford-glasögon kan variera beroende på modell, material och detaljer, men generellt sett anses de vara på den högre sidan av prisskalan på grund av märkets prestigefyllda rykte och högkvalitativa tillverkning. Tom Ford ett varumärke som är väl etablerat och känt över hela världen med inriktning på både män och kvinnor (förutom jag som inte kände till honom). Han är även känd för sin stilrena unisex-design. Typiskt kännetecken för Tom Ford är hans T logo – som är representerad på alla hans produkter och som jag lade märke till direkt när jag såg bågarna första gången! Nu blir det ett par Tom Ford-bågar helt enkelt.