Bada bekvämt i sommar

Sommaren är här och det är dags att investera i den årliga nya baddräkten. Det är inte lätt alla gånger att hitta rätt i baddräkt dam djungeln men jag måste säga att utbudet bli bättre och bättre för varje år. Jag minns dagarna när alla gick runt i likadana modeller, det var som att man tillverkade en enda modell och utgick ifrån att alla kunde ha den. Men vi har ju så himla olika kroppsformer och krav när det kommer till att välja badkläder.

Tight, längre ned på låren eller rynkad baddräkt?

Den klassiska baddräktsmodellen som ofta känns lite stelare i tygen och smetar åt varenda kurva man har på ett icke charmigt sätt är bara att glömma. Jag räknar också bort den där modellen som går ner lite längre på låret, lite som shorts, för på mig blir en sådan modell bara hängig i baken när man reser sig ur vattnet. Som sagt olika modeller passar vissa personer bättre än andra. Det handlar ju om att man skall känna sig bekväm i att bära sina badkläder.

Jag har bestämt mig för att i år satsa på en baddräkt med rejäla axelband som inte riskerar att glida ner. Jag vill även ha baddräkten i ett rynkat material över magen som enligt mig är väldigt charmerande och framhäver kurvorna på ett vackert sätt, samtidigt som rynkorna gör att man inte framhäver varenda skavank man har. Jag verkligen avskyr att gå runt i både badkläder och vanliga kläder som jag inte trivs i, det kan verkligen förstöra hela dagen. Har du själv inte hittat din favoritbaddräkt så ge inte upp! Det finns massor av olika modeller och jag är säker på att det finns en som faller just dig i smaken. Ha en härlig sommar och hoppas på mycket sol och bad i våra nya snygga baddräkter.