En accessoar kan göra så mycket

Jag är mycket för att tänka stil och mode och de senaste åren har jag jobbat med att vara någon form av livscoach när det gäller allt från självkänsla men också att man själv känner sig snygg och fin. För visst mår man bra när man kanske precis varit utomlands och blivit sådär lite solkysst, eller när man är inne i en bra period med kläder och alltid känner sig snygg på jobbet. Det gör så mycket för självkänslan. Missförstå mig dock rätt i detta, det handlar inte om utseende utan i grund och botten måste vi må bra inombords för att ens kunna känna dem där känslorna. Jag hjälper med andra ord människor att ta sig till att ens kunna tycka att man själv är snygg och fin med självförtroende, att det inte bara blir till tomma ord.

En fantastisk samarbetspartner blancreading.se

Ja, https://blancreading.se/ har hjälpt mig många gånger. De har funnits sedan 2006 och har sedan dess har dem alltid legat i framkant när det gäller ansiktsaccessoarer. Sköna och trendiga som ska sticka ut sådär lagom mycket och bäras med stolthet, något som jag verkligen förespråkar. Läsglasögonen är gjorda av höga kvalitet och designade med en god känsla för att passa in alla våra livssituationer både till vardags och fest. Du ska känna dig hemma, snygg, trendig och att du äger ditt eget liv – för det är precis vad du gör.

Detta har verkligen hjälpt många människor som kommit till mig som egentligen bara får ett par glasögon att gömma sig bakom eller att snarare lyfta sig med hjälp av. Kanske handlar det också om att man får sticka ut lite som gör att man mår bättre i sig själv och skiter i vad andra tycker. https://blancreading.se/ och jag kommer hålla ihop länge – det vill jag lova!