Snygga träningstights för dam

Nu är det vår och jag letar efter ett par snygga träningstights för dam! I höstas var livet tungt en period och jag hade verkligen ingen energi till att göra någonting överhuvudtaget. Min sambo tyckte att jag skulle börja jogga precis som han, men jag har aldrig tyckt om att löpträna, jag har hellre kört spinning istället under vinterhalvåret när vädret är som mest tråkigt. Men av någon anledning så fick han mig faktiskt till att följa med ut på en allt annat än ”lätt” löprunda. Jag var inte direkt mer sugen på att springa efter den rundan utan tänkte att jag går istället.

Fodrade träningstights

Jag och en kompis började gå långa promenader istället och de enda byxor jag kunde få på mig under hösten när det började bli lite kallare var ett par fodrade träningstights. Jag hade inhandlat dessa ett par år tidigare på Craft men aldrig riktigt gillat att ha på mig dom utan då hade jag underställ och täckbyxor istället, som jag nu hade ”vuxit ur” (om jag säger så …). Då kom dessa fodrade träningstights till användning helt plötsligt. Efter några månaders promenader så började vi att jogga lite lätt, först på plan mark och sedan lite mer frekvent.

Träningstights till sommaren

När våren kom så visade det sig att vi faktiskt tyckte det var riktigt kul att jobba, och att vi hade förbättrat vår kondition så pass att vi kunde springa nästan en mil. Det var fantastiskt att vi hade klarat det och dessutom gått ner nästan 20 kilo tillsammans på grund av detta. Nu ska vi belöna oss själva litegrann genom att köpa ett par riktigt snygga nya träningstights, om vi nu finner några vill säga. Dom ska vara sommarsnygga och så klart vara riktigt snygga när dom sitter på mig också. Vi får helt enkelt se vad det blir för något!