L.Brador arbetsbyxor är för dig som vill ha slitstarka byxor

När man leker med sina barn så krävs slitstarka kläder, det blir många timmar på knä i sandlådor, klättrande i träd och bollsparkande. Då behöver man såklart moderiktiga och även slitstarka kläder. Dessa kläder passar förstås även om du en snickare som ofta står och sitter på knäna under din arbetsdag? Då vet du hur viktigt det är med slitstarka och bekväma byxor. Läs mer om L.Brador arbetsbyxor som är byxor som klarar av lite tuffare påfrestningar. De har byxor för dig som på fritiden behöver ett par praktiska och slitstarka byxor när du renoverar eller har andra projekt som kräver tåliga plagg. Byxorna har praktiska fickor där du kan stoppa ned målarpenslar, hammare, måttstock, morakniv, mobiltelefon och andra ting du vill ha nära till hands.

Som hantverkare är det skönt med funktionsdugliga, bekväma och säkra plagg. Sen får gärna plaggen ha en bra hållbarhet och klara av lite tuffa tag ute på byggen och projekt du jobbar på. L.Brador arbetsbyxor har utformats för att klara av påfrestningarna du har i ditt dagliga jobb.

Arbetsbyxorna finns i klassiska modeller med praktiska fickor. L.Brador har byxor i Cordura stretch, kevlar stretch och Dyneema. För vintermånaderna har bolaget lanserat tåliga byxor som andas och hjälper dig klara av ett kallare klimat. Det finns även arbetsbyxor med reflexer, som ser till att du syns extra tydligt i mörkret.

När regnet faller kors och tvärs är det skönt med plagg som håller dig torr. L.Brador regnbyxor finns i skönt stretchmaterial med bra ventilation.

När du behöver hjälp med att hitta rätt storlek finns en praktisk guide på hemsidan eller så kan du kontakta en återförsäljare och snacka med deras personal i butiken. De hjälper dig gärna hitta en lämplig modell. L.Brador arbetsbyxor finns i både herr- och dammodeller. Du hittar en bred kollektion av färger och även lite olika varianter av byxor som t.ex. hängselbyxor, shorts och piratbyxor.

L.Brador har sköna shorts och piratbyxor som är slitstarka och lika praktiska som vanliga arbetsbyxor. Dessa är sköna att bära under sommaren och vid andra varma tillfällen/projekt.