Barnskor till kidsen

      Kommentarer inaktiverade för Barnskor till kidsen

Behöver köpa kläder till barnen idag. Vi brukar handla i butiker som HM och KappAhl, butikerna har ett bra sortiment för kidsen. Jag tycker det är okej att handla kläder så länge det går snabbt. Min fru gillar att gå runt i flera timmar och shoppa så jag kommer låta henne få ansvaret för klädinköpen till barnen idag. Hon ska även köpa ett par barnskor om hon lyckas hitta ett par snygga sneakers. Under tiden hon går runt och testar kläder till barnen kan jag smita iväg på en kall öl och kolla Premier League på puben nära köpcentra. Idag spelar mitt lag Arsenal mot en lag som ligger längre ned i tabellen, jag räknar med vinst för Arsenal men man kan aldrig vara säker. Arsenals form har gått upp och ner denna säsong och de ligger lite för långt ned i tabellen. Jag brukar kolla på Arsenals matcher och planerar att åka till en av deras hemmamatcher i år. Det är en resa ihop med en av mina kunder som arrangerar sportresor i Europa. Jag har rest med bolaget tidigare till Milano och Barcelona.

Hade väldigt flyt i helgen när jag spelade på trav, jag vann 14 000 kr på min rad. Ingen jättesumma, men det blev en trevlig middag med frugan på fin restaurang och så köpte vi ett par fina barnskor till min son. Spelar inte ofta på trav men denna gång sprang en av mina favorithästar och oddsen var för bra för att jag inte skulle spela ett par rader.

Jag åker en gång om året till Solvalla för att delta på det klassiska Elitloppet. Det är en folkfest under ett par dagar och påminner nästan som en mindre festival med alla jippon. Vi åker upp ett gäng till Stockholm ett par dagar innan travet startar. Polaren har bokat en stuga ute vid Mälaren med bastu och pool.