Katy Perry-parfym gick hem

      Kommentarer inaktiverade för Katy Perry-parfym gick hem

Inför min sambos födelsedag var hon väldigt bestämd med att hon önskade sig en ny parfym. Hon ville inte behöva säga vilken parfym, utan såg detta som något slags test i hur väl jag lärt känna henne under dessa dryga två år som vi varit ihop. Jag tyckte det var en lose lose, jag lägger massa pengar på något som hon sedan inte tycker om, men hon var av en annan åsikt.

Det var bara att ta tjuren vid hornen. Processen blev mycket okomplicerad. Jag upptäckte, till min stora glädje, att en av mina största favoriter inom musiken, Katy Perry, hade en egen parfym. Likt många andra fattade jag tycke för Katy Perry redan när hon släppte sitt första album under scennamnet, One of the boys, med låtar som I kissed a girl och Hot N Cold (Det är inte alla som vet, men detta album är faktiskt inte hennes riktiga debutalbum. Hennes första album heter Katy Hudson, som också är henne riktiga namn). Efter det följde Teenage Dream som jag anser är ett album som hon fått alldeles för lite cred för. Efter det kom Prism där min personliga favorit finns med (häng med till botten av inlägget så ska jag bjuda på den) och nu senast lysande albumet Witness. Ett annat roligt fakta om Katy Perry är att hon spelade rösten till Smurfette i filmerna The Smurf 1 och 2. Men nog om det. Tillbaka till parfymen.

En Katy Perry-parfym visade sig vara både prisvärd och väldoftande. Jag tyckte det var klockrent och till min stora lycka gick den även hem hos min sambo. Så enkelt kan det alltså vara att hitta en damparfym som går hem hos din flickvän.